Om Tenantia

 

 

Tenantia AB är fastighetskonsulten som med lång erfarenhet och bred kompetens erbjuder Ditt företag en extern resurs när Du bäst behöver den!

 

  • Förvaltningschef, fastighetsansvarig, teknisk chef eller marknadsområdesutvecklare?
  • Fastighetsförvaltning, drift och underhåll, projektledning eller uthyrning/etablering?
  • Strukturupplägg, marknadsanalys, affärsutveckling eller företagsstrategi?
  • Förändringsarbete, personalutveckling, nudging eller en spark där bak?

 

Peter Hall-Johnson, ägare och grundare av Tenantia AB, har som förvaltare, fastighetsansvarig och chef i olika positioner mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Peter har både varit anställd och inhyrd som konsult  hos några av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsbolag.

 

Peter har tidigare även under många år framgångsrik drivit egen verksamhet inom butikshandel med ett antal egenägda butiker runt om i Mellansverige.

 

Att anlita Tenantia och konsult Peter Hall-Johnson ger Dig och Din verksamhet en trygghet i utförandet!

 

 

”Peter är en mycket kompetent ledare. Hans sociala förmåga kombinerat med gott affärssinne skapar stort förtroende hos kunder och medarbetare” 

– Håkan Berg, Vd HSB Norra Stor-Stockholm

 

”Peter var hos oss som interim chef under drygt 1 år. Jag var imponerad av hur snabbt Peter kom in i verksamheten och såg nya tillvägagångssätt utifrån vårat behov. Peter har med en hög social förmåga skapat många hållbara relationer, både inom och utanför företaget, som vi kommer ha nytta av även efter att Peter lämnat oss. Genom hans handlingskraft och engagemang får han goda resultat vad gäller personal och kunder. Jag anlitar gärna Peter igen och ger honom mina allra varmaste rekommendationer”.

– Zara Lahouar, Vice Vd Järfällahus AB